Over

Over ons

Het belangrijkste is dat je er plezier in hebt

Leren drummen. Dat is het doel bij Drumles Breda. Met veel plezier delen Ruben van der Velde en Dirk de Nijs hun kennis en ervaring met iedereen die drumles krijgt, met deze simpele methode ben je verzekerd op vooruitgang

Drumles Breda is een particuliere drumschool die is opgericht door beroepsdrummer Ruben van der Velde. De lessen bevinden zich in een professionele opnamestudio op de dinsdagen en woensdagen.

Van lessen aan beginnende drummers tot complexe drumoefeningen voor gevorderden, het is allemaal mogelijk en passen wij ons aan op het leerniveau van de leerling

We geven alle aandacht die jij nodig hebt

Iedereen heeft een andere manier van leren, daarom geven wij drumles op maat. Samen op een muzikaal avontuur waarbij wij jou begeleiden om je doelen te behalen.

Met drummen gebruik je vier ledematen en een stel hersens tegelijkertijd. Voor sommige is dit een natuurlijk gevoel en voor de ander is het wat harder werken, maar dat betekend niet dat je niet kunt drummen. Wij willen jou motiveren om de drumstokken op te pakken en jezelf uit te dagen met dit geweldige instrument.

Heb je een lichamelijk of geestelijke beperking? Dat is helemaal geen probleem, want ook dat is drumles op maat!

big_img
img_small

Docenten

Ruben van der Velde

_BVF2622-DRMLS-_1

Dirk de Nijs

_BVF2659-DRMLS-

Foto's